החומרים:
1 תפוח עץ גדול ואדום
כוס גבעולי כרפס (סלרי עלים) חתוכים לקוביות
1/4 כוס מיונית
2 בננות בינוניות בשלות
כוס אגוזים חצויים
עלי חסה.
אופן ההכנה:
רחצו את התפוח וחתכו לקוביות. ערבבו עם הכרפס והמיונית בקערה. קלפו את הבננות ופרסו לפרוסות בעובי 3/4 ס"מ בערך. הוסיפו לקערה וערבבו קלות. ערבו עלי חסה על צלחת הגשה ערמו עליה את הסלט ועטרו באגוזים.
בקרו באתר www.laisrael.net למתכונים נפלאים וכתבות נוספות
החומרים:
1 תפוח עץ גדול ואדום
כוס גבעולי כרפס (סלרי עלים) חתוכים לקוביות
1/4 כוס מיונית
2 בננות בינוניות בשלות
כוס אגוזים חצויים
עלי חסה.
אופן ההכנה:
רחצו את התפוח וחתכו לקוביות. ערבבו עם הכרפס והמיונית בקערה. קלפו את הבננות ופרסו לפרוסות בעובי 3/4 ס"מ בערך. הוסיפו לקערה וערבבו קלות. ערבו עלי חסה על צלחת הגשה ערמו עליה את הסלט ועטרו באגוזים.
1 תפוח עץ גדול ואדום
כוס גבעולי כרפס (סלרי עלים) חתוכים לקוביות
1/4 כוס מיונית
2 בננות בינוניות בשלות
כוס אגוזים חצויים
עלי חסה.
אופן ההכנה:
רחצו את התפוח וחתכו לקוביות. ערבבו עם הכרפס והמיונית בקערה. קלפו את הבננות ופרסו לפרוסות בעובי 3/4 ס"מ בערך. הוסיפו לקערה וערבבו קלות. ערבו עלי חסה על צלחת הגשה ערמו עליה את הסלט ועטרו באגוזים.
בקרו באתר www.laisrael.net למתכונים נפלאים וכתבות נוספות
החומרים:
1 תפוח עץ גדול ואדום
כוס גבעולי כרפס (סלרי עלים) חתוכים לקוביות
1/4 כוס מיונית
2 בננות בינוניות בשלות
כוס אגוזים חצויים
עלי חסה.
אופן ההכנה:
רחצו את התפוח וחתכו לקוביות. ערבבו עם הכרפס והמיונית בקערה. קלפו את הבננות ופרסו לפרוסות בעובי 3/4 ס"מ בערך. הוסיפו לקערה וערבבו קלות. ערבו עלי חסה על צלחת הגשה ערמו עליה את הסלט ועטרו באגוזים.
http://www.laisrael.net הוא הפורטל המוביל לישראלים בעולם
אם אתם מטיילים בעולם גאו מתגוררים בעולם ומעוניינים בקשר עם הקהילה היהודית והישראלים בעולםבקרו באתר www.laisrael.net
אם אתם מטיילים בעולם גאו מתגוררים בעולם ומעוניינים בקשר עם הקהילה היהודית והישראלים בעולםבקרו באתר www.laisrael.net